Recepta de creps casolanes
Recepta de creps casolanes
Una recepta senzilla per preparar creps dolces o salades i sorprendre petits i grans a casa.
Fer creps casolanes és una activitat ideal per compartir amb els nens. Amb pocs ingredients i una mica de paciència, podreu gaudir d’un berenar o sopar divertit i deliciós. A més, és una recepta molt versàtil: podeu farcir les creps amb xocolata, melmelada, plàtan o maduixes, o bé optar per una versió salada amb pernil, formatge o verdures.
Per preparar unes creps suaus i lleugeres, només necessiteu farina, ous, llet, mantega i una mica de sal. La clau és deixar reposar la massa uns minuts abans de cuinar-la, i fer-les en una paella antiadherent ben calenta. Els més petits poden ajudar a mesurar els ingredients o triar els farcits, fent d’aquesta recepta una estona divertida en família.
Ingredients (per a unes 10 creps)
250 g de farina
4 ous
½ litre de llet
50 g de mantega fosa
1 pessic de sal
Opcional: 1 cullerada de sucre i unes gotes de vainilla (si les voleu dolces)
Preparació
Barregeu la farina i la sal en un bol gran.
Afegiu-hi els ous i remeneu mentre incorporeu la llet a poc a poc fins a obtenir una massa homogènia.
Afegiu la mantega fosa i deixeu reposar la massa 20 minuts a la nevera.
Escalfeu una paella antiadherent, unteu-la amb una mica de mantega i aboqueu-hi una mica de massa.
Coeu cada crep uns segons per banda fins que agafi un to daurat.
Farciu-les al vostre gust i serviu-les calentes!
Consell: Podeu fer-les més saludables amb farina integral o llet vegetal, i convertir-les en una opció sense gluten amb farina d’arròs o de fajol.

Fer creps casolanes és una activitat ideal per compartir amb els nens. Amb pocs ingredients i una mica de paciència, podreu gaudir d’un berenar o sopar divertit i deliciós. A més, és una recepta molt versàtil: podeu farcir les creps amb xocolata, melmelada, plàtan o maduixes, o bé optar per una versió salada amb pernil, formatge o verdures.
Per preparar unes creps suaus i lleugeres, només necessiteu farina, ous, llet, mantega i una mica de sal. La clau és deixar reposar la massa uns minuts abans de cuinar-la, i fer-les en una paella antiadherent ben calenta. Els més petits poden ajudar a mesurar els ingredients o triar els farcits, fent d’aquesta recepta una estona divertida en família.
Ingredients (per a unes 10 creps)
250 g de farina
4 ous
½ litre de llet
50 g de mantega fosa
1 pessic de sal
Opcional: 1 cullerada de sucre i unes gotes de vainilla (si les voleu dolces)
Preparació
Barregeu la farina i la sal en un bol gran.
Afegiu-hi els ous i remeneu mentre incorporeu la llet a poc a poc fins a obtenir una massa homogènia.
Afegiu la mantega fosa i deixeu reposar la massa 20 minuts a la nevera.
Escalfeu una paella antiadherent, unteu-la amb una mica de mantega i aboqueu-hi una mica de massa.
Coeu cada crep uns segons per banda fins que agafi un to daurat.
Farciu-les al vostre gust i serviu-les calentes!
Consell: Podeu fer-les més saludables amb farina integral o llet vegetal, i convertir-les en una opció sense gluten amb farina d’arròs o de fajol.

Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
| Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |
![]() |
![]() |
![]() |


