Ou ferrat
Ou ferrat
A mi m'agraden molt els ous ferrats, així que us posso la recepta:
Ingredients:
oli, ou, sal
Realització:
Es posa un rajolí d'oli a la paella.
Agafes l'ou i el trenques. ( aquesta part al principi es complicat, s'ha de fer amb un cop sec al cantó del marmol de la cuina, a força d'anar pràcticant cada vegada et sortirà millor )
El tires a la paella, has de mirar de no tirar-l'ho de molt amunt perque no esquitxi.
El deixes fregir uns 2-3 minuts. Mira que el foc no estigui massa fort.
Treus l'ou de la paella, el fiques en un plat i li posses una miqueta de sal.
Que us vingui de gust i bona cuina.
							
			
									
									
						Ingredients:
oli, ou, sal
Realització:
Es posa un rajolí d'oli a la paella.
Agafes l'ou i el trenques. ( aquesta part al principi es complicat, s'ha de fer amb un cop sec al cantó del marmol de la cuina, a força d'anar pràcticant cada vegada et sortirà millor )
El tires a la paella, has de mirar de no tirar-l'ho de molt amunt perque no esquitxi.
El deixes fregir uns 2-3 minuts. Mira que el foc no estigui massa fort.
Treus l'ou de la paella, el fiques en un plat i li posses una miqueta de sal.
Que us vingui de gust i bona cuina.
- karkinyoli
- :: lleona 
- Entrades: 982
- Membre des de: dv. feb. 08, 2008 3:17 pm
Re: Ou ferrat
Ets un catxondo Toni!!!  
   
   
   
   
   
   
   
   
  
			
									
									
						 
   
   
   
   
   
   
   
   
  
Re: Ou ferrat
Toniiiii, a quin cole vas anar que n'aprengueéssis taaaant!!!!! uaaaaa, jo també vull fer ous ferrats!!!!!!   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  
			
									
									
						 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  
Re: Ou ferrat
JAJAJAJA
Li he ensenyat al meu home, que es cuiner, i m'ha dit que això es un ou a la planxa!!!!
Un ou ferrat es fa amb molt mes oli ( es fregeix en oli )
Pero tot es començar, eh Toni!
			
									
									
						Li he ensenyat al meu home, que es cuiner, i m'ha dit que això es un ou a la planxa!!!!
Un ou ferrat es fa amb molt mes oli ( es fregeix en oli )
Pero tot es començar, eh Toni!

Re: Ou ferrat
Ets un artista Toni... i un cachondo! 
			
									
									
						
- llumer
- :: dofí 
- Entrades: 3140
- Membre des de: dv. feb. 09, 2007 6:20 pm
- Ubicació: el vallès occidental
Re: Ou ferrat
Apa Toni... molt "apanyat" tu! Pero a mi m'agraden amb les vores dauradetes que fan crec-crec....
			
									
									
						Re: Ou ferrat
Poca broma,eh?! Que no tothom sap fer un ou ferrat en condicions... i sortir il·lès.
			
									
									
						Re: Ou ferrat
Haig de confessar que la recepta no és original meva, sino que la vaig copiar d'un llibre que em va regalar la Gemma fa molts anys.. 

....
			
									
									
						
....
Re: Ou ferrat
Ja ja ja!!! Que gran!!!!!
I tant Momo, hi ha qui té menys gràcia per fer ous ferrats!!!
			
									
									
						I tant Momo, hi ha qui té menys gràcia per fer ous ferrats!!!

Re: Ou ferrat
Toni ha escrit:A mi m'agraden molt els ous ferrats, així que us posso la recepta:
Ingredients:
oli, ou, sal
Realització:
Es posa un rajolí d'oli a la paella.
Agafes l'ou i el trenques. ( aquesta part al principi es complicat, s'ha de fer amb un cop sec al cantó del marmol de la cuina, a força d'anar pràcticant cada vegada et sortirà millor )
El tires a la paella, has de mirar de no tirar-l'ho de molt amunt perque no esquitxi.
El deixes fregir uns 2-3 minuts. Mira que el foc no estigui massa fort.
Treus l'ou de la paella, el fiques en un plat i li posses una miqueta de sal.
Que us vingui de gust i bona cuina.
Perquè l'oli no t'esquitxi massa quan tires l'ou, prova de trencar-lo dins d'un got o tassa, així et serà més fàcil tirar l'ou a la paella.
Bon profit!
Re: Ou ferrat
aixó del got ho havia sentit.. però hi ha el perill de que es trenqui dues vegades.. cuan el tires al got i desprès al passar del got a la paella  
			
									
									
						
Re: Ou ferrat
Molt bona Toni!!  
   
   
 
I tens raó, la part en que trenques l'ou és la més complicada...Faig una fideuà de nassos, però amb els ous ferrats no m'en surto, sempre la pífio al trencar l'ou!!! 
   
   
   
  
			
									
									
						 
   
   
 I tens raó, la part en que trenques l'ou és la més complicada...Faig una fideuà de nassos, però amb els ous ferrats no m'en surto, sempre la pífio al trencar l'ou!!!
 
   
   
   
  
- nereasistac
- :: zebra 
- Entrades: 1077
- Membre des de: dl. jul. 30, 2007 2:07 pm
- Contacta:
Re: Ou ferrat
jo cuno força be de tot i mes i lo mes complicat em surt genial pero.......... els aous ferrats no son el meu fort
			
									
									

viewtopic.php?f=33&t=13637&p=720774#p720774


viewtopic.php?f=50&t=9207
M'HAN TRAICIONAT UNA VEGADA MES PERO HO HE FET DE TOT COR
Re: Ou ferrat
Dedicada al Toni!
							
			
									
									
 
 Les gràfiques amb el + !!
http://28dias.es/elbereth/wykresy/2009-03-17
http://www.fertilityfriend.com/home/261840
El nostre post: viewtopic.php?f=50&t=13662&start=0
Re: Ou ferrat
Ostres Elbereth quina bona pinta!!! dificultat afagida les patates rosses   
  
			
									
									
						 
  
Re: Ou ferrat
Adeleta, home cuiner??? Uaaala, quina enveja!!!
No pensava que donés tant de sí un ou ferrat... 
   
   
 
Jo estic amb la llumer, les vores més torradetes, i que no quedi tel blanc d'aquell sucós... tot ben fet....
			
									
									
						No pensava que donés tant de sí un ou ferrat...
 
   
   
 Jo estic amb la llumer, les vores més torradetes, i que no quedi tel blanc d'aquell sucós... tot ben fet....
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
| Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET | 
|  |  |  | 
 
                      








































